شبکه های اجتماعی

آموزش ترفند های شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی

آموزش ترفند های شبکه های اجتماعی

شیوه های تقویت اسپیکینگ آیلتس

پیش از این درمورد تقویت رایتینگ، ریدینگ و لیسنینگ صحبت کردیم. در این مطلب هدف ارتقای اسپیکینگ است. با انجام این راه‌کارهای ساده به‌مرور می‌توانید اسپیکینگ خود را تقویت کنید.


برای آشنایی با بخش اسپیکینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید.


اولین و مهم ترین راهکار برای تقویت مهارت اسپیکینگ این است که با خودتان صحبت کنید. بلند بلند صحبت کنید. و یا حتی صدای خود را ضبط کنید وقتی تنها هستید. همچنین یک پارتنر در کنار شما می تواند خیلی به شما کمک کند، اما از انجایی که همیشه پارتنر در کنار شما نخواهد بود، بنابراین با خودتان بلندبلند صحبت کنید. اگر از واژه‌ها، اصطلاح‌ها و نکته‌های گرامری که در هنگام اسپیکینگ آموخته‌اید استفاده نکنید، آن‌ها را از یاد خواهیدبرید. پس هر نکته جدیدی که یاد گرفتید، در گفت‌وگوهای همان روز به‌کار ببرید. 

دومین مورد در تقویت مهارت اسپیکینگ شما این است که از اصطلاحات در مکالمه خود استفاده کنید. این نشان می دهد که شما سطح زبانی خوبی دارید. اصطلاحات را می توانید از اینترنت، کتاب های مربوط به اصطلاح و همچین فیلم و موزیک ببینید و مطالعه کنید.

نکته ی خیلی مهمی که باید آن را بدانید این است که از اشتباه کردن نترسید. خیلی از زبان آموزان از ترس اینکه ممکن است اشتباه کنند و یا خجالت زده شوند، صحبت نمی کنند.

هرچه گوش خود را با لیسنینگ بیشتری تغذیه کنید، اسپیکینگ بهتری خواهیدداشت. اخبار، پادکست‌ها یا موسیقی موردعلاقه خود را گوش کنید، سپس متن آن‌ها را بخوانید. در مرحله بعد سعی کنید آن‌ها را با تلفظ صحیح همراه گوینده یا خواننده تکرار کنید. هرچه بیشتر این تمرین را انجام دهید، سرعت تقویت اسپیکینگ شما بیشتر می‌شود.

و در آخر هرچه دایره لغت شما بیشتر باشد شما در اسپیکینگ موفق تر خواهید بود. هرچه تعداد واژه‌هایی که می‌دانید بیشتر باشد بهتر می‌توانید منظور خود را به مخاطب منتقل کنید. در به‌کار بردن واژه‌ها در اسپیکینگ به واژه‌هایی که معنای نزدیک به‌هم دارند اما اختلاف اندکی با هم دارند دقت کنید.

اگر میخواهید با دیگر روش های تقویت مهارت اسپیکینگ اشنا شوید روی لینک کلیک کنید.

نمره دهی در آزمون آیلتس

نحوه ی نمره دهی در آزمون آیلتس چگونه است؟

بعد از اینکه آزمون می دهید شما یک نمره ی کلی دریافت می کنید. این نمره ، یک میانگین از ۴ مهارت شماست. پس برای ۴ مهارت هم یک نمره به شما داده می شود. گاهی به جای نمره به آن ها بند گفته می شود. نمره این ازمون بین ۱تا ۹ است. که ۱ کمترین نمره ی آن و ۹ بالاترین نمره ی آیلتس ایت. نمره ی قبولی در این آزمون وجود ندارد. امابه طور معمول نمره ی ۵ نمره متوسط و ۶ به بالا خوب تلقی می شود. هرکدام از این نمرات لول های مختلف زبانی شرکت کنندگان را نشان می دهد.


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بخش های مختلف آزمون آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید.


بنداول: این شرکت کنندگان ن می توانند انگلیسی صحبت کنند، نه می توانند متوجه بشوند ویا بنویسیند. پس هیچ مهارتی ندارند در آیلتس ندارند. بند که همان میانگین نمرات مهارت های شماست. برای مثال اگر شرکت کننده ای: نمره ی ریدینگ 6.5،لیسنینگ5.5،رایتینگ6،و اسپیکینگ 7 بگیرد. نمر ه ی کلی از میانگین این اعداد گرفته می شود، یعنی 6.6. اگر نمره ی میانگین شما برای مثال 6.25 باشد به 6.5 گرد می شود. همچنین اگر 6.75 باشد شما خوش شانس خواهید بود و نمره ی شما ۷ خواهد شد . ولی اگر نمره ی شما 6.125 به کمترین آن نزدیک می شود یعنی 6.


برای اشنایی با روش های تقویت لیسنینگ ایلتس روی لینک کلیک فرمایید.